Branduri Axis

Axis

Compania franceză AXIS este de peste 20 ani unul dintre principalii producători din sectorul de lux pentru seminee și sobe pe lemn.


Cu sediul în regiunea Rhône-Alpes, echipa de proiectare AXIS creează, produce și distribuie o gamă largă de șeminee, focare și sobe pe lemn folosite ca sursă principală pentru încălzirea spațiilor.

Dotat cu propriul său laborator de testare, AXIS întreprinde programe permanente de cercetare și dezvoltare, iar această expertiză caracterizează focarele AXIS prin finisajul de calitate și performanța ridicată: sistemul de dublă combustie, triplă acțiune de încălzire, sistemul de auto curățare a geamului și cel de redirecționare a căldurii în patru puncte adiacente ale focarului.


Focarele AXIS sunt prevăzute cu șamotă refractară la interior și pereți din oțel la exterior și au triplă acțiune de încălzire: radiație, acumulare și convectie. Au un randament de peste 70% și emisie de CO foarte redus în comparație cu focarele din fontă. Toată gama este testată de CTIF, respectă normă EN 13229 și beneficiază de marcajul CE.

De peste 20 ani, creăm ambiente de vis, aducând magia focului în casele celor care își doresc amenajări de excepție.

© 2022 Foco Seminee

WhatsApp