Branduri Barbas Bellfires

Barbas Bellfires – Pasiune pentru măiestrie si meșteșug!

Barbas Bellfires produce din 1976 in fabrica proprie din Bladel – Olanda șeminee moderne și inovatoare cu gaz sau lemn, pentru un ambient relaxant. Pasiunea pentru măiestrie si meșteșug nu s-a schimbat niciodată si dragostea pentru șeminee și sobe a rămas constantă. Acesta este motivul pentru care se lucrează cu sârguință la calitatea șemineele, garantând siguranță și funcționarea fără probleme a tuturor produselor.

Fiecare șemineu este făcut la comandă!

Fiecare șemineu este complet personalizat, fiind produs după dorințele fiecărui client in parte, cu un sens pentru stil: atemporal sau modern.

Nu există șeminee în stoc și deși acest lucru pare contradictoriu, tocmai acesta este motivul pentru care se pot realiza șeminee personalizate pentru fiecare proiect in parte. De asemenea, când se găsește o soluție inovativa de îmbunătățire a produselor, aceasta se poate pune în practică imediat, nemaifiind nevoie timp pentru a lichida stocul vechi existent.

Clientul poate alege dintr-o selecție largă de modele de bază, care permit crearea de  nenumărate combinații. Se poate adapta fiecare model din punct de vedere al formei sau dimensiunilor, desigur în limitele aprobate.

Oricât de mare, mic, înalt sau unic este spațiul din casa, biroul, sau imobilul dumneavoastră, un șemineu Barbas Bellfires se potrivește întotdeauna!

Șeminee pe lemn Barbas Bellfires

Omenirea a iubit focul de veacuri. Și la fel de mult timp, ne-am bucurat să privim flăcările care dansează in timp ce visam lângă foc, ascultând trosnetul lemnelor. Ne-am angajat în ceea ce privește sustenabilitatea și responsabilitatea ecologică. Departamentul de cercetare și dezvoltare lucrează continuu pentru îmbunătățirea produselor, rezultatul fiind camera ideală de ardere.  Aceasta permite lemnului să ardă cât mai eficient cu o putere ridicată și cu o emisie cât mai mică.

Etalonul ambianței și al confortului

Mulți oameni consideră un șemineu din lemn etalonul (simbolul) ambianței și al confortului. Un șemineu de lemn aduce senzația unui foc de tabără în casa ta, moment de relaxare si magie – ceva la care ai visat întotdeauna. Poate că vă faceți griji că un șemineu din lemn nu este eficient sau ecologic. Ei bine, ca urmare a ultimelor inovați si dezvoltări in tehnologie, aceasta este istorie. În plus, combustibilul – lemnul – este ușor de obținut și creează o căldură minunată, neegalat.

Diferite tipuri de șeminee din lemn

În gama de produse veți găsi doua tipuri diferite de șeminee din lemn: șeminee încorporate și șeminee independente, configurație potrivita pentru fiecare interior.  Vrei să poți vedea flacăra focului din trei părți sau doar din fata? Avem soluție pentru orice solicitare, oricât de pretențioasa. Indiferent de tipul de șemineu cu lemne pe care îl alegeți, materiale de calitate superioară utilizate asigură șemineului  o durata lunga de viață.

Șeminee cu gaz Barbas Bellfires

Comoditate mai presus de toate: asta caracterizează șemineele noastre cu gaz. Nu numai pentru că le porniți sau opriți cu o singură apăsare a unui buton (și, în unele cazuri, utilizând o aplicație), ci și pentru că aveți întotdeauna o alimentare constantă cu combustibil. Încă mai aveți îndoieli cu privire la un șemineu cu gaz, pentru că vă este teamă că va lipsi ambianta pe care o oferă un șemineu cu lemn? Nu va faceți griji! În zilele noastre, imaginea focului unui șemineu cu gaz este aproape identica cu cea a unui foc de lemne. Categoric, dacă optezi pentru un șemineu cu gaz Bellfires. De ani buni, suntem liderul pieței de șeminee cu gaz. În plus, șemineele noastre sunt proiectate si produse integral în propria fabrică și sunt adaptate tuturor dorințelor dumneavoastră.

Avantajele unui șemineu cu gaz

Când utilizați un șemineu cu gaz, aveți garanția unei alimentari continue cu combustibil. În plus, un șemineu cu gaz are un randament ridicat și un aspect deosebit. De la modern la robust: există șemineul potrivit pentru toată lumea. De asemenea, puteți alege vederea focului care vă place. Și, vrei sa vezi un foc?  Trebuie doar să porniți și să stingeți șemineul cu gaz cu un deget.

Diferite tipuri de șeminee pe gaz personalizate în funcție de preferințe

Când căutați un șemineu cu gaz, opțiunile sunt nesfârșite. Preferi un șemineu cu gaz încorporat care să fie integrat subtil în perete sau preferi un șemineu independent? Vederea focului are o influență majora asupra aspectului casei tale. Cu un șemineu cu 3 fețe, șemineu tunel sau unul cu două fețe, aveți o vedere buna asupra focului, în timp ce cu un șemineu frontal vedeți flăcările care dansează doar în partea din față.

Acesta nu este totul: decideți voi înșivă ce fel de foc veți avea. Cu un arzător dublu, puteți seta șemineul cu gaz la dublă putere în serile reci și la jumătate de putere într-o seară plăcută de primăvară. După cum puteți vedea, configurația perfectă este disponibila în funcție de designul casei și gusturile dumneavoastră.

Siguranța și randamentul ridicat sunt esențiale

Indiferent de tipul de șemineu pe gaz pe care îl alegeți: este întotdeauna sigur. De fapt, nu intrați niciodată în contact cu focul. Și, datorită utilizării de materiale de înaltă calitate, șemineele noastre pe gaz vor dura toată viața. În plus, datorită eficienței ridicate, practic nu există pierderi de căldură.

Un sistem deschis sau închis

Optezi pentru un șemineu cu gaz, cu combustie deschisă sau închisă? Șemineele cu sistem de combustie închisa extrag oxigen printr-o conducta exterioară, deci din exterior. Gazele arse sunt ulterior evacuate printr-o conducta interioară, deci nu aveți nevoie de cos de fum. Șemineele cu gaz cu un sistem de combustie deschis, extrag oxigen din camera în care este amplasat șemineul, prin urmare, sunt în legătură deschisă cu camera dvs. Gazele de ardere sunt evacuate în exterior printr-un canal separat. Întrucât diametrul conductei de extracție de gaze arse este de doar 10 centimetri, un șemineu cu sistem deschis poate fi instalat fără renovări semnificative.

De peste 20 ani, creăm ambiente de vis, aducând magia focului în casele celor care își doresc amenajări de excepție.

© 2022 Foco Seminee

WhatsApp