Branduri TRAFORART

TRAFORART

Proiectare si producție proprie

Designeri și producatori spanioli, cu peste 40 de ani dedicați exclusiv producerii de focare și ca pionieri în dezvoltarea șemineelor ​​metalice, Traforart are capacitatea de a lansa constant noi modele, de a oferi noi finisaje și de a lucra permanent la evoluția formelor.

Eficiență și personalitate

Toate șemineele metalice produse de Traforart au fost întotdeauna proiectate pentru a oferi cea mai mare căldură posibilă fără a reduce vizibilitatea la foc. Modelele de șeminee Traforart pentru interior sau exterior sunt produse la comandă și sunt echipate corespunzător pentru a fi utilizate cu combustibil lemn, gaz sau bioetanol, în funcție de solicitatarea clientului.

Aplicarea tehnologiei dublă combustie, utilizarea celor mai rezistente materiale (oțel, metal topit, sticlă vitroceramică, lacuri rezistente la căldură) și dezvoltarea celor mai îndrăznețe modele au facut caTraforart să devină unul din producătorii cu cele mai multe modele și soluții de pe piața semineelor din Europa.

Design și tehnologie

Linia Traforart de șeminee este proiectată cu camere de combustie etanșe și căptușite cu o cameră dublă exterioară ce permit circulația aerului fierbinte (convecție) și crește puterea de calorică, oferind totodată o temperatură la suprafată mai mică decât este posibilă cu utilizarea lacurilor RAL și a altor finisaje.

EN 13240

Standardele europene EN13240 stabilesc o rată minimă de eficiență de 50% pentru focarele de ardere a lemnului închise produse în serie. Toate modelele standard „CE” Traforart depășesc această rată minimă și un număr mare dintre ele ajunge chiar la 80%.

De peste 20 ani, creăm ambiente de vis, aducând magia focului în casele celor care își doresc amenajări de excepție.

© 2022 Foco Seminee

WhatsApp