Design și simplitate – sobe cu lemn din fontă

INVICTA este una dintre cele mai mari fabrici de fontă din Europa, care a conceput și a produs o gama variată de sobe cu lemn pentru a îndeplini cât mai multe necesități ale clienților. INVICTA a introdus o nouă generație de sobe pentru nevoile și dorințele de mâine. Între avantajele alegerii unei sobe cu lemne în loc de un șemineu putem enumera:

  • soba este un obiect de decor în sine, nu mai are nevoie de altă amenajare, deci instalarea este foarte ușoară și comodă;
  • soba are flexibilitate, în sensul că poți s-o muți unde dorești, de exemplu, dacă va hotărâți să va mutați din casă unde aveți o sobă, puteți s-o luați cu dumneavoastră;
  • modelele de sobe cu lemne din fontă au forme și culori diverse, astfel încât pot fi adaptate oricărui ambient;
  • că funcționalitate, sobele cu lemn au puteri între 4-10kw și necesită coș de fum cu diametrul interior 125, 150 sau 180mm, funcție de mărimea sobelor.

Pentru a vizualiza și a va informa asupra întregii game de sobe cu lemn din fontă marca INVICTA, va recomandăm să accesaț categoria Șeminee și sobe design, https://foco-seminee.ro/produse/seminee-si-sobe-design.

De peste 20 ani, creăm ambiente de vis, aducând magia focului în casele celor care își doresc amenajări de excepție.

© 2021 Foco Seminee

WhatsApp