Gama de focare pe lemn marca INVICTA

Focare pe lemn clasice

Vatră închisă a corpului de încălzire din fontă funcționează prin convecție naturală: aerul este încălzit în îmbracămintea ce acoperă focarul și evacuat prin grilele montate în partea superioară a acesteia. Aerul fierbinte este difuzat și de radiațiile din sticla ceramică.

Gamă largă de produse pentru confortul și plăcerea ta

INVICTA oferă o gamă largă de focare închise, de la cel mai tradițional model de șemineu si până la cel mai modern. Alegeți dintr-o gamă largă de modele si dimensiuni stilul care vă place: una doua sau trei fete vitrate, sticlă panoramică sau prismatică.

INVICTA oferă și focare clasice cu uși care se pot ridica (deschidere dublă), concepute pentru iubitorii de focare cu vatra deschisă.

INVICTA oferă șeminee închise de ultimă generație

Mai eficiente și mai ecologice, modelele INVICTA sunt dotate cu cele mai noi tehnologii: post-ardere (dublă combustie), controlul aerului (unitatea de control a combustiei care permite un control mai bun al debitului și optimizarea combustiei lemnului), dispozitive rezistente la apă și conectabile (focare etanșe) compatibile cu reglementarea termică 2012 (RT2012).

Focare pe lemn decorative cu ultra design

Estetica este un criteriu esențial pentru majoritatea celor care doresc să aibă un interior pe cât de rafinat, pe-atât de unitar. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa existe nicio îndoială că șemineul nu se integrează cu decorul interiorului.

Din fericire, INVICTA combină performanța și estetica, oferind produse cu design deosebit: semineul poate fi estetic, discret, impunător, romantic… pentru a satisface toate dorințele.

Invicta și-a imaginat astfel o serie de șeminee decorative destinate a fi construite într-un cofraj. Descoperiți aici un șemineu deschis, transformat într-un șemineu închis, eficient și cu un design deosebit, cu focarul decor 1000 Symphonie. Doar ușa din față cu un design original rămâne vizibilă, oferind un decor sobru spectacolului flăcărilor. Mânerul discret de deschidere și închidere al șemineului decorativ este ascuns în spatele cadrului.

Un șemineu perfect integrat în interiorul tău

Un șemineu decorativ INVICTA intotdeauna se adapteaza perfect in ambientul casei dumneavoastră. Puteți opta pentru un decor clasic sau unul modern, de exemplu, efectul de piele va fi spectaculos.

Deoarece știm că șemineul dumneavoastră va coexista cu mobilierul și atmosfera  personală a casei, vă propunem să descoperiți gama de șeminee decorative, pe website-ul nostru.

Focare etanșe cu lemn

Inovație RT2012 – Reglementare Termica 2012

Semineele etanșe INVICTA, disponibile cu lățimi de 700 și 900, sunt prevăzute cu o duză pentru conectarea alimentării cu aer proaspăt. Prin urmare, acestea sunt potrivite perfect pentru construcțiile RT2012. Nu mai este nevoie de aer curat în camera în care se află dispozitivul. Aerul este furnizat în focar printr-o conexiune directă din exterior.

Cu sistemul de control al aerului, șemineele etanse INVICTA, oferă un control optim al ritmului focului. Dispozitivul dumneavoastră, răspunde instantaneu la setările centralizate de alimentare cu aer. Vă optimizați consumul de lemn în timp ce reglați temperatura mai ușor.

Pentru a vizualiza și a vă informa asupra întregii game de focare pe lemn marca INVICTA, va recomandăm să accesați categoria Focare lemn și catalogul online.

De peste 20 ani, creăm ambiente de vis, aducând magia focului în casele celor care își doresc amenajări de excepție.

© 2021 Foco Seminee

WhatsApp