Sobele cu peleți INVICTA – ușor de utilizat

Automate și ușor de folosit, sobele cu peleți sunt din ce în ce mai căutate, luând astfel treptat, locul celor tradiționale cu lemne, fiind un sistem de încălzire complet, practic și ecologic.
Peletii, constând din reziduri de rumeguș și așchii de lemn, constituie un combustibil de o calitate excelentă. În plus, totul este automatizat datorită unei tastaturi situate pe partea frontală sau folosind o telecomandă: trebuie doar să aprindeți soba cu peleți, să o programați, apoi să o reglați. Se oprește automat atunci când nu mai există peleți în sobă.

Toate modelele INVICTA beneficiază de eticheta “Flacăra verde”, astfel obțînând o garanție impusă.

Cu un randament între 80 și 95%, sobele cu peleți depășesc în general performanțele sistemelor de încălzire tradiționale. Și asta se explică simplu, prin utilizarea unui combustibil uscat și ușor de încărcat în rezervorul sobei, rezultând o combustie completă, cu foarte puține reziduri degajate. Autonomia lor este mai mare decât cea a sobelor cu lemne. Datorită performanțelor energetice ridicate, sobele cu peleți asigura o încălzire pe cât de plăcută, pe-atât de eficientă.

Unele modele INVICTA, a căror capacitate a rezervorului este de 22 kg de peleți, vă permit să vă bucurați de căldură pe o durata de timp de până la 36 de ore. Dtorita rezervorului mare, aceste sobe nu necesită o alimentare regulată. În plus, anumite modele sunt programabile și se pot controla de la distanță.

Ușor de utilizat, sobele cu peleți produc o căldură blandă și constantă pe o perioada lungă de timp, fără a fi necesară intervenția utilizatorului. Tehnologia sobelor cu peleți se combină eficient cu avantajele practice, oferind libertate și flexibilitate.

Sobele cu peleți Invicta, concepute pentru a limita nivelul de zgomot

Echipate cu ventilatoare care evacuează aerul cald în casă, sobele cu peleți INVICTA au fost concepute pentru a limita nivelul de zgomot.

Gamă largă de modele, stiluri și culori

La INVICTA veți găsi o gamă largă de sobe cu peleți, corespunzătoare diferitelor stiluri interioare. Indiferent dacă aveți un decor modern sau clasic, inevitabil vei găsi dispozitivul corespunzător preferințelor dumneavoastră.

Sobe cu peleți etanșe / waterpoof

Sobele cu peleți etanșe, sunt dispozitive de încălzire de înaltă performanță, adaptate la reglementările termice, din anul 2012. Această nouă generație de arzătoare cu peleți, oferă un confort termic incomparabil în casă ta. Sobele cu peleți conectabile, etanșe, corespund perfect normelor RT 2012.

Complet programabile, sobele etanșe/rezistente la apă și conectabile, ce folosesc ca și combustibil peleți, își reglează automat consumul de energie. Datorită rezervorului său de mare capacitate, aceste dispozitive oferă o autonomie îndelungată.

Ceea ce trebuie amintit este faptul că sobele cu peleți etanșe/rezistente la apă și conectabile nu consumă aerul din încăperea în care sunt amplasate, ci recuperează aerul care vine din exterior sau din spațiul de accesare – prin duza de conectare situată în partea inferioară a sobei cu lemne.

Reduceți semnificativ facturile la încălzire.

Ideal pentru casele construite în conformitate cu reglementările tehnice RT2012, sobele etanșe cu peleți, permit economii semnificative de energie și astfel, reduc semnificativ facturile la încălzire.

Simplificați instalarea sobei cu peleți.

Acest tip de dispozitiv conectabil și etanș/rezistent la apă este relativ ușor de instalat de către un profesionist calificat, în special pentru cazurile când evacuarea se realizează cu ieșirea pe fațada.

Profitați de o gamă largă de produse!

Gama de sobe etanșe cu peleți este disponibilă în mai multe modele și culori. Acestea se adaptează la orice interior, fie că este tradițional, rustic, modern sau contemporan.

Sobe cu peleți plug-in: noua generatie

Plug-in este cel mai inovativ concept de sobe cu peleți de pe piață. Generație nouă de sobe cu peleți, cu un design reînnoit și o nouă tehnologie, care combină caracterul practic al peleților cu sobele silențioase și radiante.

Inițial, sobele cu peleți au fost proiectate cu un rezervor de peleți, numit container, așezat în aceeași carcasă că și corpul de încălzire, de cele mai multe ori în partea din spate a dispozitivului, această constrângere tehnică, devenind o constrângere estetică.

Tehnologie fără precedent și design reînnoit

După ce la începutul anilor 2000 INVICTA a început să îmbunătățească designul sobelor din lemn, in ultimii ani și-a pus amprenta pe piața sobelor cu peleți. Mulțumită unei colaborări tehnice cu partenerul său italian Caminetti Montegrappa, unul dintre liderii sobei cu peleți din Italia și din Europa și designerul său, Bernard Dequet, INVICTA a reușit să reproiecteze complet soba cu peleți. Modelul Cannelé Plug-in a câștigat premiul Janus Industry 2019 acordat de Institutul Francez de Design. Această recunoaștere acordată de un juriu de profesioniști în proiectare, atestă legitimitatea tehnologiei Plug-in în îmbunătățirea mediului nostru de viață.

Sobe din fontă cu un aspect incredibil

Prin mutarea componentei tehnice a sobei într-un rezervor de perete inteligent, INVICTA s-a eliberat de cătușele „cutiei cu peleți” și oferă astfel modele originale. Aceste produse cu aspect incredibil răspund cerințelor de design actuale, și deschid calea către o nouă generație de sobe cu peleți.

Sobe inteligente și simple din fontă

Sobele Plug-in oferă o autonomie extinsă (până la 31 de ore) datorită rezervorului de înaltă capacitate (22 kg). Acest rezervor servește și ca element de siguranță față de materialele combustibile. Prin urmare, poate fi sprijinit direct de perete. În plus, ascunde un accesoriu pentru umplerea rezervorului. Panoul de control vă permite să reglați temperatura. Astfel, sobele Plug-in distribuie controlat o caldura blandă in casele dumneavoastra.

Sobe silențioase și radiante din fontă

Sobele Plug-in funcționează în liniște:

  • Prin convecție naturală, fără suflantă: corpul de încălzire din fontă, cu un singur strat exterior, radiază în cameră pentru a fi încălzită și difuzează o minunată senzație de căldură.
  • În tiraj natural, fără extractor de fum. (Modele OVE și ARATOS) – Cu extractor de fum pe toate modelele AUTO.

Pentru a vizualiza și a vă informa asupra întregii game de sobe cu peleți marca INVICTA, vă recomandăm să accesați categoria Șeminee și sobe design și catalogul online.

De peste 20 ani, creăm ambiente de vis, aducând magia focului în casele celor care își doresc amenajări de excepție.

© 2021 Foco Seminee

WhatsApp