Gamă variată de sobe pe lemn marca INVICTA

În ultimii ani, sobele cu lemne au avut un mare succes în rândul consumatorilor, fiind alese  pentru estetica lor, eficiența termică și dimensiunea ecologică.

Sobe cu lemn de înaltă performanță pentru confort energetic inegalabil!

Soba cu lemn, din fontă sau oțel vă bucura de o căldură blândă și vă ajută să economisiți energie, reducându-vă semnificativ facturile la încălzire. Gama INVICTA oferă sobe cu lemn din două materiale diferite. Iată câteva argumente cheie pentru a vă ajuta să alegeți.

De ce să alegi o sobă pe lemn din fontă?

Fonta este alegerea istorică a marilor producători de arzătoare cu lemne. Prin urmare, lemnul este materialul de încălzire ideal, datorită conductivității termice excelente și inerției ridicate. Căldura dezvoltată prin arderea lemnului este stocată de fontă, iar apoi este returnată în mod optim în casă.

Multe alte calități prețioase fac din fontă materialul ideal pentru sobele cu lemn:

  • Durata de viață foarte mare și rezistența la deformarea la temperaturi ridicate.
  • Fluiditatea excelentă (fluiditatea aliajului). Rezultă un finisaj „piersică sau catifea” cu o atingere aproape mătăsoasă.
  • Stăpânirea tehnologiei de turnare a fontei, îi permite producatorului INVICTA, să ofere modele cu forme spectaculoase și design original.

De ce să alegi o sobă pe lemn din oțel?

Spre deosebire de fontă, oțelul nu acumulează în mod natural căldură. Pentru a depăși acest neajuns, camera de ardere a sobei din oțel este adesea îmbrăcată în vermiculită sau panouri/cărămizi din beton refractar. Aceste panouri/cărămizi, stochează căldura generată de arderea buștenilor. De asemenea, INVICTA a ales să decoreze interiorul anumitor sobe din oțel cu piese din fontă detașabile. Este și mai calitativ și mai rezistent!

Mai ușoară decât soba din fontă, soba din oțel oferă discreție și eficiență în fiecare zi. Cu un finisaj perfect, soba din oțel este disponibilă în diferite modele.

INVICTA oferă o gamă variată de sobe din fontă sau oțel, având posibilitatea să alegeți sistemul de încălzire care să răspundă cel mai bine nevoilor și așteptărilor dvs.

Sobe pe lemn etanșe/ rezistente la apă

Noutate, sobe cu lemn etanșe/rezistente la apă, conectabile! Pe piața dispozitivelor de încălzit, sobele conectabile etanșe sunt o inovație. Această nouă familie de sobe cu lemn aduce un confort termic incredibil în casa dumneavoastră (RT2012).

Alimentare cu aer direct la sobă

Consumul de energie al unei sobe cu lemn etanșă, este extrem de redus. O sobă etanșă și conectabilă se bazează pe un sistem de operare și o instalație specifică. Soba etanșă nu trage aer din încăperea în care se află, dar recuperează aerul din exterior sau printr-o duză de conectare situată pe partea inferioară a sobei cu lemn.

Reduceri semnificative ale facturilor la încălzire

Ideal pentru casele BBC compatibile RT2012, soba cu lemn etanșă/rezistentă la apă, asigură economii semnificative de energie. Acest tip de dispozitiv conectabil și rezistent la apă, relativ ușor de instalat de către un profesionist calificat, este disponibil în mai multe modele. Prin urmare, se adaptează oricărui interior, tradițional, rustic, modern sau contemporan.

Sobe hybrid, cu lemn si peleți

Sobele hybrid oferă avantajele ambilor combustibili. Bucurați-vă de spectacolul unui foc bun de lemne când sunteți acasă și păstrați o temperatură moderata în timpul nopții sau în cazul absenței prelungite, folosind peleții.

Bușteni din lemn sau peleți, alegerea este a dumneavoastra

Dacă nu sunteți siguri de avantajele unei sobe cu lemn sau ale unei sobe cu peleți, cu siguranță veți alege o sobă hybrid. Acest nou concept de sobă hibridă funcționează ca o sobă convențională cu bușteni, dar are și un rezervor pentru peleți. Busteni sau peleți? Alegerea este a ta!

Dispozitive practice

Ușor de utilizat, sobele hybrid cu lemn și peleți, trec cu ușurință de la o funcție la alta. În cazul unei eventuale întreruperi a energiei electrice, sobele hybrid garantează independența energetică prin operarea în modul jurnal. Pe de altă parte, sobele hybrid INVICTA sau sobele cu peleți, vă oferă libertatea de a va regla consumul la variațiile prețurilor la energie, preferând de exemplu, utilizarea buștenilor în cazul creșterii prețului peleților si invers.

Dispozitive silențioase

Liniște deplină! Bucurați-vă în liniște de căldura generată de sobele hybrid INVICTA: funcționează prin convecție naturală și, prin urmare, sunt foarte silențioase

Pentru a vizualiza și a vă informa asupra întregii game de sobe marca INVICTA, va recomandăm să accesați vă recomandăm să accesați categoria Șeminee și sobe design și catalogul online.

De peste 20 ani, creăm ambiente de vis, aducând magia focului în casele celor care își doresc amenajări de excepție.

© 2022 Foco Seminee

WhatsApp