Tipuri de arzătoare pentru șeminee pe gaz marca Barbas Bellfires

Imaginea focului dintr-un șemineu pe gaz este aproape identică cu cea a unui foc real de lemne și are o serie de avantaje în comparație cu acesta.

Cu un șemineu pe gaz puteți alege tipul de foc care se potrivește cel mai bine gustului dumneavoastră sau ambianței momentului. Șemineele Bellfires au arzătoare duble, iluminare ambientală și diverse opțiuni pentru ardere.

Arzătorul dublu

Arzătorul dublu are două opțiuni diferite pentru ieșirea focului. Utilizați arzătorul dublu în serile reci de iarnă sau simplu, cu o singură ardere, în timpul unei seri de toamnă. Dacă opriți unul dintre arzătoare, puterea este redusă cu 40%. Un mod economic de a va bucura de aceleași flăcări mari și frumoase. Vă invităm să vizualizați filmul animat de prezentare al arzătorului dublu marca Bellfires.

Iluminarea ambientală

Iluminarea ambientală poate fi instalată sub arzătoarele șemineelor ​​Bellfires pentru a oferi un efect suplimentar strălucitor. Intensitatea luminii poate fi reglată. Prin simpla apăsare a telecomenzii, determinați cât de puternic sau încet va arde focul – la urmă urmei, pare un adevărat foc de lemne. Cu setul de decorațiuni speciale format din cărbuni, sticlă decorativă și cenușă, este aproape de nedistins de adevăratul foc de lemne.

Tipuri de arzătoare duble marca Barbas Bellfires:

1. MagniFire

MagniFire pentru gaz natural si propan este construit în trepte și creează o imagine de foc 3D. Acest arzător este livrat standard cu iluminare ambientală.

MagniFre (gaz natural)
MagniFire (propan)
2. Premium Fire

Mai mult ca oricând, focul din arzătorul Premium pare un adevărat foc de lemne. De ce? Deoarece arzătoarele sunt încorporate în bușteni și, prin urmare, focul arată ca și cum ar ieși dintr-un bușten adevărat.

Premium Fire (gaz natural)
Premium Fiire (propan)
3. Line Fire

Dacă ambele arzătoare din Line Fire sunt pornite, în față și în spate, imaginea flăcării obține o adâncime suplimentară. În modul de economisire a energiei funcționează numai arzătorul frontal, pe toată lățimea șemineului.

Line Fire (gaz natural)
Line Fire (propan)
4. Centre Fire

Cu arzătorul Centre Fire, imaginea focului poate fi reglată în lățime. Cu ambele arzătoare aprinse, focul de gaz arde pe toată lățimea șemineului, iar puterea calorică este optimă. În modul economic imaginea focului este centrată în mijlocul șemineului.

Centre Fire (gaz natural)
Centre Fire (propan)

Pentru a vizualiza și a vă informa asupra întregii game de focare pe gaz marca Barbas Bellfires, va recomandăm să accesați categoria Focare gaz și catalogul online.

De peste 20 ani, creăm ambiente de vis, aducând magia focului în casele celor care își doresc amenajări de excepție.

© 2021 Foco Seminee

WhatsApp