Transformă-ți șemineul existent sau creează-ți un nou spațiu de încălzire!

Inserturile sunt soluția de încălzire potrivită pentru renovarea și optimizarea șemineelor cu vatră deschisă. Șeminee mai eficiente și ecologice cu inserturile Invicta.

Păstrează-ți șemineul, sporindu-i totodată performanța!

Insertul este un dispozitiv de ardere a lemnului, care închide adesea un șemineu existent. Datorită acestui dispozitiv eficient și ecologic, vatra deschisă a semineului dumneavoastră va fi prin urmare transformată într-o vatră închisă. Prin această simplă schimbare, va performa mai bine și va reduce emisiile de poluanți în atmosferă.

Inserturi cu lemn pentru șeminee marca INVICTA

Un dispozitiv performant, gata să fie instalat în șemineu.

Insertul, cu o carcasă din fontă, este prevăzut inițial cu un perete dublu care asigură circulația aerului ambiental în jurul dispozitivului. Acest lucru permite transferul de căldură. Insertul funcționează prin convecție forțată. Turbinele atrag aerul din încăpere prin partea inferioară a unității, aerul proaspăt este încălzit în cutia cu pereți dubli, apoi este expulzat prin orificiile de evacuare frontale, din partea superioară a insertului. Prizele suplimentare de aer cald sunt utilizate pentru a distribui aerul fierbinte prin prizele de pe partea superioară a hotei coșului de fum. Aerul fierbinte este de asemenea difuzat și de sticla vitroceramică.

Randament ridicat, consum optim de lemn.

Acest sistem de încălzire vă permite să vă păstrați șemineul. Datorită acestui dispozitiv vitrat și închis, crește și performanța de încălzire. Astfel, randamentul său va merge de la 10 la 15% la peste 70%. Deoarece insertul încălzește o cameră, semnificativ mai eficient decât un șemineu deschis, veți economisi mult și la facturile de energie.

Inserturi cu peleți marca INVICTA

Eficiența termică și confortul de utilizare sunt  principale atuuri ale șemineului dumneavoastră.

Inserturile cu peleți sunt practice și programabile oferind un randament ridicat pentru un confort optim. Vă permit să vă păstrați coșul de fum și să beneficiați de un sistem de operare practic,cu performanțe ridicate de încălzire.

Confortul și autonomia combustibilului din peleți

Insertul cu peleti este un focar care se poate introduce în șemineu, permițându-i să-și extindă autonomia și să utilizeze energie regenerabilă, care este practică și ușor de depozitat. Într-adevăr, peleții sunt un combustibil economic, ecologic și practic. In plus, puteți programa utilizarea acestora, ceea ce permite în special alegerea timpului de încălzire, inclusiv peste noapte.

Seminee inteligente și ușor de utilizat!

În general, inserturile sau focarele cu peleți oferă aceleași avantaje ca o vatră închisă sau ca un insert convențional, atmosfera „focului” fiind la fel de caldă ca atunci când este o vatră deschisă. Insertul sau șemineul cu peleți a avut un mare succes în ultimii ani datorită faptului că este un dispozitiv deosebit de practic. Aceste șeminee inteligente și ușor de utilizat răspund perfect nevoilor de astăzi.

Pentru a vizualiza și a vă informa asupra întregii game de inserturi marca INVICTA, vă recomandăm să accesați site-ul producătorului și catalogul online.

De peste 20 ani, creăm ambiente de vis, aducând magia focului în casele celor care își doresc amenajări de excepție.

© 2021 Foco Seminee

WhatsApp